Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De iBaby Air babymonitor zorgt voor schone lucht voor je baby

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2016, 12:36 CategorieSlaapkamer

Nu onze huizen steeds slimmer worden gaan we ook meer denken aan mogelijkheden om de leefomgeving gezonder te maken. De iBaby Air richt zich vooral op de allerkleinsten onder ons en moet de licht die je baby inademt schoner en dus gezonder maken.

iBaby Air voor een gezonde lucht

Schadelijke stofdeeltjes, methaan, ammonia, koolstofmonoxide, noem ze maar op. Dit bevindt zich allemaal in de lucht, ook in huis. Vooral jonge kinderen zijn kwetsbaar voor al deze stoffen en daarom heeft het bedrijf iBaby de iBaby Air ontwikkeld. Dit is een babyfoon, luchtmonitor en lichtreiniger in één.

iBaby-air

De iBaby Air is een alles-in-één apparaat, dan volgens het bedrijf zelf de luchtkwaliteit zeer nauwkeurig kan meten. Het apparaat houdt de kwaliteit over een lange periode bij en kan je dus inzage geven in veranderingen in de leefomgeving. De lucht wordt gereinigd en gecontroleerd, iets dat je via een app in de gaten kunt houden. Daarbij komt de iBaby Air met een speaker voor muziek en twee-wegs audio, een RGB led-lamp en diverse andere features in de app.

De babymonitor komt met een witte afwerking, met optioneel houten elementen. Het apparaatje is maar 6-inch groot en kan daardoor eenvoudig op een nachtkastje geplaatst worden. Voor zo’n 80 dollar kun je momenteel in de iBaby Air investeren en dat betekent dat je er ook een thuis gestuurd krijgt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.