Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

iLumi komt met nieuwe slimme LED strip op de markt

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 9:38 CategorieVerlichting

Nadat de makers van iLumi al succesvol langsgingen bij Shark Tank, is het bedrijf nu terug met een nieuw idee. Het gaat om een slimme LED strip, die ook buitenshuis te gebruiken is. Om zijn strips op de markt te kunnen brengen, is iLumi opnieuw een Kickstarter-project gestart.

Wat doet de slimme LED strip van iLumi

Ten eerste is de LED strip van iLumi niet alleen binnenshuis te gebruiken. De strip is van materialen gemaakt waardoor hij ook buitenshuis zonder problemen gebruikt kan worden. Ook kun je met het nieuwste product de LED-lichten individueel bedienen. Zo kun je veel meer patronen creëren dan je gewend bent met andere LED strips.

iLumi smart led strip 2

De slimme strip werkt vlekkeloos samen met de andere slimme verlichting van iLumi. Met de bijbehorende app, die beschikbaar is voor iOS en Android, kun je vervolgens onder andere schema’s maken voor de lichten. Binnenkort zal de app ook nog eens van een grote update worden voorzien. Om de strips aan te kunnen sturen, wordt gebruikgemaakt van Bluetooth Mesh-technologie. Daarmee kun je tot 50 smartstrips en smartbulbs aansturen.

Prijs en beschikbaarheid

Helaas beperkt iLumi zich bij de verkoop van zijn smartstrip via Kickstarter nog tot Canada en de Verenigde Staten. Het is echter niet ondenkbaar dat de LED strips ook in Nederland te koop komen. Via de early bird-mogelijkheid van Kickstarter kunnen liefhebbers voor 59 dollar de eigenaar worden van een smartstrip starter kit. Het is de bedoeling dat de strip dan in december 2016 wordt geleverd. De retailprijs gaat 89 dollar bedragen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.