Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met Petcube Bites en Play zijn huisdieren altijd zoet

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2016, 16:46 CategorieAccessoires

Huisdieren hebben zo nu en dan meer aandacht nodig dan baasjes ze kunnen geven en daar heeft Petcube een slimme oplossing voor bedacht. Met Petcube Bites en Petcube Play zijn jouw huisdieren vanaf nu altijd zoet, zelfs wanneer je zelf niet in de buurt kunt zijn. Om beide producten op de markt te kunnen brengen, heeft het bedrijf achter de slimme artikelen een Kickstarter-project gestart.

Petcube Bites

Petcube Bites is de ideale manier om jouw huisdier van afstand te kunnen belonen. Dat kun je handmatig doen, maar ook door middel van schema’s. Het apparaat beschikt ook over een camera met goede kwaliteit, waardoor je jouw viervoeter kunt volgen wanneer je dat wilt en waarmee video’s opgenomen kunnen worden. Ook heeft het apparaat ingebouwde audio, waardoor je van afstand met jouw huisdier kunt communiceren. Dat alles is te bereiken door de bijbehorende app te downloaden, die compatibel is met iOS en Android.

Petcube Play

Met Petcube Play wordt het vervolgens mogelijk om jouw huisdier ook van afstand in beweging te kunnen houden. Ook dit apparaat beschikt over een camera- en audiomogelijkheden. Om jouw huisdier bezig te kunnen houden, zit in het apparaat een veilige laser verwerkt. Die kun je van afstand aansturen of op autoplay modus zetten. Zo blijft jouw huisdier dus ook actief als jij even geen tijd voor hem of haar hebt. Beide apparaten zijn door zowel honden- als katteneigenaars te gebruiken. Ook dit apparaat kan via de app aangestuurd worden.

Prijs en beschikbaarheid

Petcube Play is momenteel via Kickstarter alvast te pre-orderen. Voor een bedrag van 119 dollar kun jij de eigenaar worden van een Play-apparaat. Bites gaat momenteel voor 149 dollar over de digitale toonbank. Om van de kortingen te kunnen profiteren, is het wel zaaks om er snel bij te zijn. Het gaat namelijk om early bird-kortingen. Verzending van Play wordt overigens in november dit jaar verwacht, Bites pas in januari 2017.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.