Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest updatet app met vensters en Apple Watch-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2016, 20:49 CategorieEnergie

Nest heeft vandaag een update voor zijn applicatie uitgebracht. De app, te gebruiken voor onder meer de Nest thermostaat, Cam en Protect, biedt nu ondersteuning voor de Apple Watch en krijgt een nieuwe weergave voor meerdere ruimten in huis. De update is gratis te downloaden voor iOS- en Android-gebruikers.

Het zit Nest niet mee de laatste tijd maar we moeten het bedrijf meegeven dat de software-ondersteuning zeer goed is. Regelmatig worden er updates uitgerold waarin duidelijk zichtbaar is dat er naar klanten geluisterd wordt. De update van vandaag brengt twee nieuwe opties naar de applicatie.

Vanaf nu is het mogelijk om je Nest thermostaat met je Apple Watch te bedienen, mits je de iOS-versie hebt natuurlijk. Hierdoor kun je eenvoudig en snel de thermostaat aanpassen of de status van je thermostaat bekijken. De smartphone hoeft hiervoor niet meer uit de broek of zak te komen. Helaas is het niet mogelijk de stream van je Cam op je horloge te bekijken.

Heb je meerdere Cams of Dropcams van het bedrijf dan verschijnen er voortaan vensters op het homescherm van de app. Nest noemt het Spaces, vensters met alle ruimten die je beveiligd wilt hebben. Je kunt verschillende ruimten groeperen om zo alles in één oogopslag te kunnen zien. Daarnaast kun je voortaan live stream die met een wachtwoord beveiligd zijn delen en DropCam Pro-gebruikers kunnen hun camera op 1080p-kwaliteit instellen.
€ 188,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 188,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 188,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 124,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 124,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 124,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.