Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest vernieuwt portfolio van beveiligingscamera’s

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 10:39 CategorieVeiligheid en beveiliging

Nest presenteert het vernieuwde portfolio van beveiligingscamera’s: Nest Cam Outdoor, een nieuw ontworpen Nest-app en de nieuwe Persoonsmeldingen. Je kunt nu op een geheel nieuwe manier om alle Nest-producten beheren via de Nest-app.

Nest vernieuwt portfolio van beveiligingscamera’s

Nest heeft vandaag belangrijke vernieuwingen in haar portfolio van beveiligingscamera’s bekendgemaakt met de introductie van de Nest Cam Outdoor, extra functies voor de Nest Aware-service en een geheel nieuwe manier om alle Nest-producten te beheren via de Nest-app.

  • Nest Cam Outdoor: Met een weerbestendig ontwerp dat is gemaakt voor permanent gebruik buitenshuis, breidt de Nest Cam Outdoor de beveiliging uit aan de buitenkant van het huis. Gebruikers kunnen kunnen dag en nacht een oogje op hun huis houden met Full HD-videobeelden (1080p), altijd, overal en in alle weersomstandigheden. Ze beschikken ook over alle handige functies die bekend zijn van de Nest Cam Indoor, zoals activiteitsmeldingen en de Praten en luisteren-functie.
  • Persoonsmeldingen: Abonnees op Nest Aware ontvangen voortaan Persoonsmeldingen. De Nest Cam maakt onderscheid tussen mensen en andere gebeurtenissen, en laat gebruikers weten als een persoon in beeld komt. Persoonsmeldingen zijn de eerste van een nieuwe generatie intelligente waarschuwingen van Nest. Ze maken gebruik van de expertise van Google op het gebied van machine learning en van krachtige algoritmen die gebruikers meer inzicht opleveren in wat er thuis gebeurt. De Nest Aware-functies, waaronder Persoonsmeldingen, zijn beschikbaar voor alle Nest Cams en Dropcams.
  • Nieuwe Nest-app: De vernieuwde Nest-app biedt nieuwe softwarefuncties, ook voor eerdere versies van de Nest Cam. Met de nieuwe Vensters-functie presenteert de Nest-app een nieuwe gebruikersinterface die alle Nest-producten per ruimte groepeert, platformonafhankelijk, waardoor ze makkelijker te bekijken en te bedienen zijn.

Een andere update is dat de nieuwe Nest-app nu ook Apple Watch ondersteunt, naast Android Wear dat eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Gebruikers kunnen de temperatuur van hun Nest Learning Thermostat voortaan vanaf hun pols instellen.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De Nest Cam Outdoor kan nu in de VS en Canada worden gereserveerd op www.nest.com met een adviesprijs van 199 dollar (179 euro). Hij ligt deze herfst in de winkel. Pakketten met meerdere camera’s komen later dit jaar op de markt. De Nest Cam Outdoor zal later dit jaar verkrijgbaar zijn in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
  • Nest Aware is verkrijgbaar op www.nest.com/nl en via de Nest-app als tiendaags of dertigdaags abonnement voor respectievelijk 10 euro of 30 euro per maand. Nieuwe klanten ontvangen een gratis proefperiode van een maand.
    • Persoonsmeldingen zijn onderdeel van het Nest Aware-abonnement en zijn vanaf september 2016 beschikbaar.
  • De Vensters-functie is onderdeel van Nest-app versie 5.6, die later deze maand in de Google Play Store en Apple App Store beschikbaar is.

 

  • Nest


€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 94,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.