Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Nest werkt aan een slim bedje voor baby’s’

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2016, 8:58 CategorieSlaapkamer

Nest zou momenteel werken aan een slim bedje voor baby’s. Dat blijkt uit een geüpdatet patent van het bedrijf, waarin dat babybedje wordt beschreven. De sensoren in het bed zouden ouders meer inzicht moeten geven in de manier waarop het baby’tje slaapt.

Werkt Nest aan een slim babybedje?

Onlangs is er een patent opgedoken van Nest, het bedrijf dat vooral bekendstaat om zijn slimme thermostaten. In dit patent staat een slim babybedje beschreven. Het bedje zou ouders kunnen helpen met het in de gaten houden van hun kids, door de temperatuur, gezondheid en bewegingspatroon in beeld te brengen. Daarnaast weet het bed wanneer de baby niest, hoest of overgeeft en kan het een signaal afgeven wanneer de luier moet worden verschoond. Ook is er een mechanisme dat de baby in bed houdt.

Ook wordt er melding gemaakt van een andersoortig mechanisme. Wanneer de baby zich niet lekker zou voelen, kan het bedje van Nest een tekenfilm of liedje afspelen, waardoor het kindje tot rust komt. En wanneer de baby eerder wakker is dan jij, kan het door middel van led-lampjes het kindje kalmeren. En nee: het bedje zal de luier niet verschonen. Wat dit soort technologie voor invloed heeft op de band die je met je baby hebt of nog moet ontwikkelen, is niet bekend. Ook is niet bekend of hier daadwerkelijk een product uit voortkomt.
€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 125,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 125,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 125,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.