Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sitecom presenteert de Wi-Fi Home Cam Outdoor

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 12:26 CategorieVeiligheid en beveiliging

Sitecom heeft een beveiligingscamera voor buiten gepresenteerd, genaamd de Wi-Fi Home Cam Outdoor. Zo kun je je huis en de omgeving in de gaten houden. Je bedient de camera met de eerder al gelanceerde MyCam-applicatie van de fabrikant.

Dit is de Sitecom Wi-Fi Home Cam Outdoor

Sitecom breidt zijn assortiment draadloze IP-camera’s uit met de nieuwe Wi-Fi Home Cam Outdoor. Met deze camera kunnen gebruikers hun woning, garage of tuin in de gaten houden als ze van huis zijn. De beveiligingscamera is een ‘Power over Ethernet’-camera die samenwerkt met dezelfde MyCam-app als Sitecom’s Wi-Fi Home Cam Mini, Wi-Fi Home Cam Twist en Wi-Fi Home Cam Dome. Alle vier de modellen zijn eenvoudig te installeren en bieden een HD-videokwaliteit, nachtzicht en waarschuwingen in realtime aan.

sitecom-wi-fi-home-cam-outdoor-doos

De gratis MyCam-app is beschikbaar voor iOS- en Android-telefoons en biedt alle functies gratis aan, zonder verborgen kosten of abonnementskosten. De Wi-Fi Home Cam Outdoor heeft een weerbestendige behuizing met een IP-classificatie van IP66. Dat betekent dat de camera volledig wordt beschermd tegen regen, sneeuw en andere elementen, en permanent buiten kan blijven. De nachtmodus kan tot tien meter ver kijken en zal in de ochtend automatisch worden uitgeschakeld. Installeren moet binnen drie minuten gedaan zijn, aldus Sitecom.

  • MyCam
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.