Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme luchtreiniger Wynd een groot succes op Kickstarter

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2016, 12:43 CategorieHuishoudelijke apparaten

Wynd Technologies, Inc, het bedrijf achter een gloednieuwe luchtreiniger, is bezig aan een succesvolle campagne op Kickstarter. Het bedrijf begon een project om zijn slimme luchtreiniger Wynd op de markt te kunnen brengen. Tot op heden is er al ruim 400.000 dollar opgehaald met de draagbare luchtreiniger.

Wynd, een slimme luchtreiniger

Wynd is een makkelijk te gebruiken luchtreiniger die met zijn sensoren de luchtkwaliteit kan meten en vervolgens kan filteren. Wynd zorgt ervoor dat je altijd een frisse bubbel om je heen hebt met gereinigde lucht. Het apparaat kan onder andere stof, rook en allergenen verwijderen. Met dit apparaat in de buurt ben je er dus zeker van dat je schone lucht kunt inademen. Daarbij kun je Wynd vanwege zijn formaat en gewicht ook altijd makkelijk met je meenemen, zodat je ook in bijvoorbeeld drukke steden geen last meer hebt van de vuile lucht om je heen. Het apparaat is tot acht uur te gebruiken zonder hem op te laden.

Wynd app

De slimme luchtreiniger werkt overigens vlekkeloos samen met de bijbehorende app. Een applicatie die je op zowel iOS- als Android-apparaten kunt installeren. Vanaf dat moment krijg je inzicht in de lucht om je heen. Mocht de luchtkwaliteit om je heen erg verslechteren, kun je daar ook meldingen van ontvangen. Tevens kun je via de app precies in de gaten houden hoe de luchtkwaliteit zich ontwikkelt.

Prijs en beschikbaarheid

Al vijftien uur na het starten van het Kickstarter-project had het bedrijf zijn doel van 50.000 dollar bereikt. De luchtreinigers zullen dus op de markt gaan komen. Momenteel is de gadget al te pre-orderen via Kickstarter. Het apparaat kost daar 139 dollar (circa 125 euro) exclusief de verzendkosten. Het is de bedoeling dat de luchtreiniger dan in november 2016 verstuurd gaat worden. Wynd is te bestellen in de kleuren wit en zwart. De retailprijs gaat zo’n 170 euro bedragen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.