Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Tefal brengt slimme snelkookpan en friteuse op de markt

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 19:49 CategorieKeuken

Kun jij wel wat digitale hulp gebruiken in de keuken? Dan zijn de nieuwe slimme apparaten van Tefal wellicht de oplossing. Het bedrijf komt met de Cook4Me Connect pressure cooker en ActiFry Smart XL friteuse. Beide apparaten zijn te bedienen met een app.

Het idee achter de slimme keukenapparaten van Tefal is simpel. Downloadt de bijbehorende applicatie op je iPhone of Android-telefoon, koppel het apparaat middels Bluetooth met je smartphone en vervolgens kun je uit diverse recepten kiezen die je stap voor stap uitleggen hoe je de apparaten gebruikt.

In het geval van de gezonde hete lucht friteuse ActiFry Smart XL laat de app je exact weten hoelang je een bepaald ingrediënt moet frituren en dankzij de communicatie tussen app en apparaat wordt je hier automatisch aan gehouden. De applicatie heeft de macht over de timer dus veel kan er niet meer mis gaan.

De Cook4Me Connect snelkookpan biedt een meer interactieve ervaring. De recepten kunnen weer in de app geselecteerd worden, maar vervolgens zie je op het display van het apparaat en het scherm van je smartphone wat de vervolgstappen zijn. Als je de stappen exact volgt moet de maaltijd perfect worden.

Ook als je de app niet hebt kun je deze apparaten in de keuken gebruiken dankzij simpele knoppen om onder meer de tijd en temperatuur in te stellen. De Cook4Me Connect pressure cookerActiFry Smart XL friteuse liggen binnenkort in de winkels voor iets minder dan 400 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.