Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Acer betreedt smart home-markt met slim dierenspeelgoed

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 15:04 CategorieAlgemeen

Acer heeft besloten zich ook te gaan mengen op de smart home-markt. Het bedrijf begint niet volledig vanaf nul. Acer heeft er namelijk voor gekozen om Pawbo over te nemen. Dat bedrijf was al enkele jaren bezig met het ontwikkelen van slimme artikelen om dieren beter in de gaten te kunnen houden en om van afstand met een huisdier te kunnen spelen.

Acer komt met slim dierenspeelgoed

Acer heeft tijdens de consumentenbeurs IFA in Berlijn aangekondigd op de markt te zullen komen met Pawbo+. Het gaat om een slim apparaat waarmee jij jouw huisdier voortaan moeiteloos in de gaten kunt houden. Daarbij ben jij niet de enige die de beelden terug kan zien. Je kunt meerdere mensen toegang geven en uiteindelijk kunnen acht mensen tegelijkertijd het dier in de gaten houden. Ook kun je via het apparaat praten met jouw huisdier.

De mogelijkheden met Pawbo+ zijn bijna eindeloos te noemen. Zo zit er een laser pointer in het apparaat verwerkt om je huisdier bezig te houden, is er een mogelijkheid om jouw die ervan afstand te belonen met wat lekkers, en kun je filmpjes van jouw huisdier zonder problemen delen via social media. Ook heeft Acer ervoor gekozen om losse extra’s aan te bieden voor het apparaat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bewegend muisje.

Prijs en beschikbaarheid

Acer biedt de Pawbo+ in ieder geval in de Verenigde Staten aan. Daar is hij voor een bedrag van 169 dollar te bestellen en wordt hij vervolgens in november geleverd. Of het apparaat ook op de Nederlandse markt komt, is nog even afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.