Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Bosch gaat samenwerking aan met Drop voor slimme ovens

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 18:53 CategorieKeuken

Bosch heeft ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Drop. De laatstgenoemde partij kwam in het verleden al op de markt met een slimme weegschaal, maar gaat zich nu verder richten op het uitbrengen van software. Daarvan hoopt Bosch te kunnen gaan profiteren voor zijn Series 8 ovens.

Bosch gaat samenwerken met Drop

Bosch hoopt ervoor te kunnen zorgen dat de ovens beter met andere apparaten verbonden kunnen worden door de samenwerking aan te gaan met Drop. Ook moeten ze makkelijk te bedienen worden via een mobiel of tablet. Drop gaat dan ook software leveren die ervoor zorgt dat je de tijd kunt instellen, de temperatuur en de vochtigheidsgraad. Dat allemaal zonder bij jouw oven in de buurt te zijn. Dat moet allemaal gebeuren door het selecteren van een recept dat je via de Home Connect-app kunt opzoeken. Dat werd door het bedrijf aangekondigd in aanloop naar de consumentenbeurs IFA.

Bij Drop is men dolgelukkig met de samenwerking met Bosch. “We zijn verheugd dat we officieel kunnen aankondigen dat we gaan samenwerken met Bosch om een connected keuken een realiteit voor iedereen te kunnen maken”, vertelde CEO Ben Harris. “Stel je voor dat jouw blender precies weet hoeveel van een bepaald ingrediënt nodig is om de perfecte verhoudingen te krijgen voor jouw favoriete smoothie. Of dat jouw oven precies op tijd voorverwarmd is voor het recept dat je wilt maken en zichzelf uitschakelt zodra het gerecht klaar is, of zelfs recepten filtert op hetgeen je nog in je slimme koelkast hebt liggen. Deze ideeën lijken niet langer een fantasie.”

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.