Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link voegt IFTTT-ondersteuning toe aan slimme apparaten

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 16:06 CategorieSoftware en apps

Gebruikers van D-Link-apparaten hebben er even op moeten wachten, maar het bedrijf voegt nu alsnog ondersteuning voor IFTTT toe aan zijn slimme apparaten. D-Link heeft besloten om producten uit zijn mydlink Home-assortiment ondersteuning te geven voor IFTTT. Daarbij kunnen gebruikers aan de slag gaan met al bestaande recepten of hun eigen recepten maken bij If This, Then That.

D-Link voegt IFTTT-ondersteuning toe

Op dit moment beschikt het assortiment van D-Link over vier apparaten die IFTTT-ondersteuning hebben. Het gaat om de Wi-Fi Smart Plug, de Wi-Fi Water Sensor, Wi-Fi Siren en Wi-Fi Motion Sensor. Ook de nieuwste camera die onlangs werd aangekondigd door het bedrijf, de Wide Eye Panoramic HD Camera, krijgt ondersteuning voor het platform dat steeds belangrijker wordt voor smart home-eigenaren.

Op dit moment zijn er al 46 recepten ontwikkeld voor de apparaten. Daartoe behoort een recept waardoor je gebeld kunt worden als er een waterlek is gedetecteerd. Een ander beschikbaar recept is dat bijvoorbeeld de Philips Hue-lampen geactiveerd worden op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd door een Motion Sensor.

Hoe gebruikmaken van IFTTT

Smart home-eigenaren die graag aan de slag gaan met D-Link in samenwerking met IFTTT, moeten als eerst de IF by IFTTT app installeren op hun Android- of iOS-apparaat. Vervolgens moet in de app gezocht worden naar D-Link en wordt er gevraagd naar het mydlink Home-account. Zodra die is ingevoerd, kun je aan de slag met het doorzoeken van de recepten. Zodra het recept is toegevoegd, kun je ermee aan de slag.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.