Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo breidt Home Control smart home-systeem uit

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2016, 11:07 CategorieAlgemeen

Develo zet vol in op het smart home, dat simpel, zuinig en flexibel zijn. Hiervoor ontwikkelde het bedrijf Home Control, een in Duitsland ontwikkeld systeem dat opvalt vanwege zijn intuïtieve set-up en bediening. Het is geschikt voor zowel huizen als appartementen, en moet zorgen voor meer comfort, gemak, beveiliging en energiebesparing. Doordat Home Control gebruik maakt van de internationale draadloze standaard Z-Wave, is het systeem ook te integreren met diverse andere smart home-oplossingen. Tijdens IFA 2016 presenteert Devolo diverse nieuwe uitbreidingen van het Home Control systeem.

Devolo Home Control

Alarmsignalen, bewegingssensoren, muurschakelaars, slimme stopcontacten, radiatorthermostaten en nog veel meer: devolo Home Control biedt een breed scala van smart home-componenten die gecombineerd kunnen worden om aan alle behoeften te voldoen. De Home Control-starterskit bestaande uit onder meer een centrale unit, slimme meterstekker en deur/raamcontact, is direct uit te breiden. Op één centrale unit zijn tot 232 componenten aan te sluiten.

Nieuwe inbouwcomponenten

Op IFA 2016 presenteert devolo de nieuwe inbouwcomponenten die binnenkort verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe Home Control-componenten zijn te installeren in bestaande schakelaars, dimmers en bedieningssystemen voor luiken en zonwering, en staan direct draadloos in verbinding met de centrale unit van Home Control. Het grootste voordeel hiervan is, dat je vaak dure en visueel opvallende schakelaars, dimmers en elektrische zonweringssystemen kunt blijven gebruiken – de Home Control-componenten zelf blijven geheel onzichtbaar.

Deze week is SmarthomeMagazine.nl aanwezig op IFA. Zodra we meer informatie over de nieuwe producten hebben publiceren we dat direct.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.