Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Domotica-gadget laat je al je apparaten aan of uit zetten met je stem

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 12:50 CategorieBediening

Steeds meer bedrijven proberen smart home-producten te ontwikkelen waardoor de bediening van verschillende elektronische apparaten in huis eenvoudiger kan. Een van deze bedrijven is de start-up van Mark van der Spuy. Hij heeft een domotica-gadget ontwikkeld waarmee je al je elektronische apparaten middels je stem aan of uit kunt zetten.

Van der Spuy had als idee om mensen thuis hun stem te laten gebruiken om apparaten te bedienen. Na jaren van ontwikkeling kwam de VOME hieruit voort. Deze gadget maakt het mogelijk om alle apparaten met een stekker en minder dan 10 ampère aan of uit te zetten. VOME werkt middels Apple’s Siri spraakassistent en er zijn geen apps of producten van derden nodig om het geheel te laten werken. Ook is er integratie met Apple HomeKit. Volgens Van der Spuy is VOME binnen enkele minuten te installeren en gebruiken.

Momenteel wordt het project via Kickstarter aangeboden en kun je zelf investeren in de VOME. Van der Spuy zoekt 36,500 Britse ponden en voor 65 Britse ponden help je het project van de grond komen. Ook krijg je hiervoor een eerste exemplaar waarmee vier apparaten bediend kunnen worden. In december moet de VOME officieel gelanceerd worden en als de gadget in de winkels ligt zal de prijs 89 Britse ponden bedragen. Het is de bedoeling dat er binnenkort ook een versie met Europese stopcontacten verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.