Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IFTTT recepten in third-party apps terug te vinden

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 14:40 CategorieSoftware en apps

IFTTT is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een populair platform voor smart home-eigenaren. Met If This, Then That, is het mogelijk om diensten en apparaten aan elkaar te koppelen. Lange tijd moest je echter naar de website of de app om gebruik te kunnen maken van de dienst en daar gaat verandering in komen.

IFTTT recepten in third-party apps

Via zijn officiële blog heeft het platform laten weten dat we vanaf nu niet meer altijd hoeven te switchen van app. Het bedrijf heeft een groepje partners gevonden die bereid waren om de recepten van IFTTT direct in hun apps te verwerken. Dat maakt het dus weer een stap makkelijker om met If This, Then That aan de slag te gaan. Een van de partijen die de dienst alvast heeft doorgevoerd in zijn app, is Garageio en het resultaat is hieronder te zien.

Garageio gif

Op dit moment kun je geïntegreerde IFTTT tegenkomen in de apps van Abode, Awair, BloomSky, Foobot, Garageio, LIFX, Qapital, Roger, Skybell en Stack Lighting. Op korte termijn volgen ook Automatic, Emberlight en Ring Video Doorbell. In de toekomst hoopt het platform met nog meer partners samen te kunnen werken. Mocht je meer willen weten over IFTTT, neem dan ook zeker ons uitgebreide artikel over de dienst door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.