Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Logitech presenteert de Pop Home Switch voor smart homes

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 10:47 CategorieBediening

Logitech heeft de Pop Home Switch voor smart homes aangekondigd. Met een druk op de knop kun je daarmee een hoop dingen in huis aanpassen. Zo kan één knop in totaal drie verschillende scenario’s aan, die van alles veranderen in huis wanneer je er op drukt.

Dit is de Pop Home Switch van Logitech

Logitech heeft een nieuwe accessoire voor de smart home aangekondigd: de Pop Home Switch. Dit is een knop die je aan de muur kunt bevestigen, die kan communiceren met een groot aantal apparaten in huis. Het bedrijf zal zowel een Starter Pack als een Add-On Pack gaan verkopen. De knop kan gebruikt worden voor drie verschillende scenario’s die je zelf kunt instellen. Met één druk start je scenario één, met twee keer drukken scenario twee en met drie keer drukken scenario drie. Met elke druk verandert er van alles in huis.

logitech-pop-home-switch

Zo kun je bijvoorbeeld een date night-functie instellen, die de lampen dimt en een bepaalde afspeellijst van muziek aanzet. Of een scenario voor de ochtend en de avond, waardoor je snel toegang hebt tot de juiste instellingen van je smart home. Zodoende kunnen ook mensen zonder specifieke apps toch elementen van het huis bedienen. Wel dien je hiervoor nog de app van Logitech te downloaden, waarmee je het apparaat koppelt aan je wifi-netwerk. Ook kun je hier alles instellen. Onder andere Phillips Hue wordt ondersteund.

Prijs en beschikbaarheid

Voorlopig brengt Logitech de Pop Home Switch alleen in de VS uit. Daar verschijnt de accessoire deze maand al. Een Starter Pack kost eenmalig 99,99 dollar, terwijl een Add-On Pack 39,99 dollar kost. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.