Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Medion zet vol in op smart home met diverse pakketten

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 18:21 CategorieAlgemeen

Het Duitse Medion heeft vandaag tijdens IFA 2016 laten zien vol in te zetten op smart home. Het bedrijf kondigt verschillende domotica-producten aan, van losse sensoren tot complete pakketten. Medion focust zich op veiligheid, comfort en energie. Daarbij staat ook eenvoud centraal; de producten moeten zonder gereedschap te monteren zijn en moeten bij demontage geen sporen achterlaten.

Medion Smart Home Set: beveiliging

Medion introduceert een complete set producten voor de beveiliging van je huis, bestaande uit twee deur/raamcontacten, een bewegingssensor, een trillingssensor, een rookmelder en een ip-camera. De camera komt met infrarood-leds en een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De set kost 249 euro.

Medion Smart Home Set: Energie

Deze set is compleet gericht op energieverbruik. De set bestaat uit twee raam/deurcontacten, een bewegingssensor, een dimbare led-lamp, en een slimme stekker. De set heeft een prijs van 219 euro meegekregen.

Medion Smart Home Set: Comfort

De Comfort-set moet het leven wat makkelijker maken, met onder meer twee slimme stekkers, twee dimbare led-lampen, een ip-camera, een bewegingssensor en een muurschakelaar. De set kost 269 euro.

Medion-smart-home-sets-1

Startersets

De kleine starterset heeft een prijs van 199 euro meegekregen en is eigenlijk de basis voor alles. De set bestaat uit een controle-unit, twee raam/deurcontacten, een bewegingssensor en led-lampen. De grote starterset kost 349 euro en biedt vier raam/deurcontacten, een bewegingssensor, een trillingssensor, een weersensor, een slimme stekker, een rookmelder, een ip-camera en een slimme thermostaat met drie thermostaatknoppen. 

Beschikbaarheid

De vijf pakketten zullen beschikbaar zijn vanaf september maar voorlopig gaan we ze nog niet in Nederland zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.