Medion zet vol in op smart home met diverse pakketten

31 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
Medion-smart-home-sets

Het Duitse Medion heeft vandaag tijdens IFA 2016 laten zien vol in te zetten op smart home. Het bedrijf kondigt verschillende domotica-producten aan, van losse sensoren tot complete pakketten.

Medion focust zich op veiligheid, comfort en energie. Daarbij staat ook eenvoud centraal; de producten moeten zonder gereedschap te monteren zijn en moeten bij demontage geen sporen achterlaten.

Medion Smart Home Set: beveiliging

Medion introduceert een complete set producten voor de beveiliging van je huis, bestaande uit twee deur/raamcontacten, een bewegingssensor, een trillingssensor, een rookmelder en een ip-camera. De camera komt met infrarood-leds en een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De set kost 249 euro.

Medion Smart Home Set: Energie

Deze set is compleet gericht op energieverbruik. De set bestaat uit twee raam/deurcontacten, een bewegingssensor, een dimbare led-lamp, en een slimme stekker. De set heeft een prijs van 219 euro meegekregen.

Medion Smart Home Set: Comfort

De Comfort-set moet het leven wat makkelijker maken, met onder meer twee slimme stekkers, twee dimbare led-lampen, een ip-camera, een bewegingssensor en een muurschakelaar. De set kost 269 euro.

Startersets

De kleine starterset heeft een prijs van 199 euro meegekregen en is eigenlijk de basis voor alles. De set bestaat uit een controle-unit, twee raam/deurcontacten, een bewegingssensor en led-lampen. De grote starterset kost 349 euro en biedt vier raam/deurcontacten, een bewegingssensor, een trillingssensor, een weersensor, een slimme stekker, een rookmelder, een ip-camera en een slimme thermostaat met drie thermostaatknoppen. 

Beschikbaarheid

De vijf pakketten zullen beschikbaar zijn vanaf september maar voorlopig gaan we ze nog niet in Nederland zien.

Reacties (0)