Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Mipow komt met nieuwe verlichting voor de feestdagen

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 15:22 CategorieVerlichting

Mipow heeft in de afgelopen jaren al verschillende slimme verlichting op de markt gebracht, maar is nog lang niet klaar. Het bedrijf is nu terug met Playbulb string. De slimme verlichting kan ideaal gebruikt worden tijdens de feestdagen. Via Kickstarter is de gloednieuwe verlichting alvast te pre-orderen.

Mipow Playbulb string

In aanloop naar de feestdagen is Mipow terug met gloednieuwe verlichting. Het gaat om Playbulb string, verlichting die binnenshuis, buitenshuis en in bomen gebruikt kan worden. Daarmee is de verlichting ook ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld de kerstboom mee te versieren. Net als andere verlichting van Mipow is ook deze verlichting slim. Dat houdt in dat Playbulb string van afstand is te bedienen met een applicatie. Met de bijbehorende app kun je alle kanten op. Je kunt de lampen daarmee aan- en uitzetten, de helderheid en kleuren bepalen en effecten gebruiken. Ook kun je met de applicatie tijdschema’s maken. De app werkt op zowel Android- als iOS-toestellen.

Prijs en levertijd

Mipow biedt zijn Playbulb string in verschillende lengtes aan. Een eerste slinger van vijf meter is te koop voor 35 dollar via Kickstarter. Voor een bedrag van 59 dollar krijg je een slinger van tien meter met nog eens een extra slinger van vijf meter. Zonder problemen kunnen die aan elkaar geklikt worden. Het bedrijf rekent voor het verzenden van de verlichting overigens niets. Het is de bedoeling dat de verlichting in november wordt verstuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.