Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung komt met was-droogcombinatie in AddWash-lijn

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2016, 9:30 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung introduceerde in maart 2016 een gloednieuwe slimme wasmachine. Het bedrijf veranderde de manier van wassen door een extra deurtje te plaatsen in zijn AddWash-lijn. Via dat extra deurtje is het mogelijk om vergeten wasgoed alsnog toe te voegen zonder dat het wasproces verstoord wordt. In diezelfde AddWash-lijn introduceert Samsung vandaag een was-droogcombinatie.

AddWash-lijn uitgebreid met was-droogcombinatie

Volgens Samsung is de vraag naar de AddWash wasmachines groot te noemen. Reden genoeg dus voor het bedrijf om te kijken hoe de lijn verder uitgebreid kan worden. In die zoektocht is het bedrijf uitgekomen bij een was-droogcombinatie. Die was-droogcombinatie van Samsung wordt tussen 2 en 7 september uitgebreid gepresenteerd tijdens de consumentenbeurs IFA.

Samsung AddWash was-droogcombinatie 1

De was-droogcombinatie die Samsung op de markt gaat brengen krijgt modelnummer WD5500K mee. Naast dat je met een dergelijke wasdroger dus makkelijk was toe kunt voegen, krijgt het slimme apparaat ook een Air Wash-functie. Die functie kan ideaal gebruikt worden voor wasgoed dat nog niet per se gewassen hoeft te worden, maar wel een opfrisbeurtje kan gebruiken. Ook beschikken de apparaten over EcoBubble en Bubble Soak.

Prijs en levertijd

De nieuwe was-droogcombinaties van Samsung kun je vanaf november tegenkomen in de Nederlandse winkels. Daarbij heeft Samsung ervoor gekozen om twee verschillende uitvoeringen op de markt te brengen. Het ene apparaat kan 7/5 kilogram aan, terwijl het andere apparaat goed is voor 8/6 kilogram. De goedkoopste uitvoering gaat vanaf 799 euro verkocht worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.