Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung Scoop lijkt een Amazon Echo-concurrent te zijn

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 10:17 CategorieBediening

Het lijkt erop dat Samsung achter de schermen werkt aan een concurrent voor de Amazon Echo en Google Home, genaamd de Scoop. De Scoop is een bluetooth-speaker voorzien van een microfoon, die dus kan reageren op stemcommando’s.

Samsung Scoop duikt op bij de FCC

Samsung werkt mogelijk aan een eigen variant van de Amazon Echo en Google Home: een bluetooth-speaker met een ingebouwde microfoon. Deze speakers kun je aan het internet koppelen en stemcommando’s geven. Het apparaat wordt de Scoop genoemd en is opgedoken bij de FCC. De FCC is een Amerikaans overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor het controleren van producten met betrekking tot communicatie. Opvallend is de strap aan de zijkant van de speaker, waardoor de gedachte leeft dat ‘mobiel’ erg belangrijk is.

De Samsung Scoop is op te laden met ‘door Samsung goedgekeurde opladers’, waarvan er ééntje wordt meegeleverd. Ook is er een lampje aanwezig die laat weten wanneer de Scoop moet worden opgeladen. Er zijn enkele knoppen aanwezig: voor de volume en het aanzetten van de muziek. Die laatste knop kan ook worden gebruikt voor de bluetooth-verbinding. Verder is er een aan- en uitknop en is de usb-aansluiting netjes weggewerkt. Er lijkt geen aparte app voor de Scoop te zijn. Samsung heeft nog niet gereageerd op de gelekte speaker.

samsung-scoop-amazon-echo-1

samsung-scoop-amazon-echo-2

samsung-scoop-amazon-echo-3

samsung-scoop-amazon-echo-4

samsung-scoop-amazon-echo-5

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.