Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze slimme plafondventilator werkt met Siri

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2016, 10:04 CategorieSlaapkamer

Afgelopen januari werd hij al aangekondigd maar nu pas ligt ‘The Signal’ in de Amerikaanse winkels. Deze slimme plafondventilator is volledig compatibel met Apple HomeKit en kan daardoor middels spraak bediend worden.

Bedien je plafondventilator met je smartphone

Dankzij de integratie met Apple HomeKit kan The Signal met je iOS-apparaat bediend worden. Zo kun je op afstand het ingebouwde licht aanzetten, uitzettend of dimmen. Natuurlijk is ook de ventilatie helemaal naar eigen smaak in te stellen. Daarnaast kun je ‘scenes’ aanmaken, bijvoorbeeld voor het slapen gaan wanneer de ventilatie zacht wordt gezet en het licht gedimd wordt. Een ‘goodbye’ scene zorgt ervoor dat de lichten en de ventilator uitgeschakeld worden. Je kunt de scenes activeren binnen de Home-app of je kunt Siri vragen.

The Signal plafondventilator wordt in een bruin en zwart houten afwerking uitgebracht, elk voorzien van een roestvrijstalen behuizing. De plafondventilator ligt bij diverse Amerikaanse retailers (waaronder Amazon) in de schappen voor een prijs van 379 dollar. Later dit jaar wordt een goedkopere versie zonder houten panelen verwacht. Dit model gaat 329 dollar kosten. Of en wanneer The Signal naar Europa komt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.