Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De SPIN Remote is de futuristische afstandsbediening voor je smart home

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 13:59 CategorieBediening

Je hebt waarschijnlijk al een hoop apparaten in huis staan die met een afstandsbediening bediend moeten worden, en dan komen daar ook nog eens een hoop smart home-apparaten bij die een app of afstandsbediening hebben. Hoe ga je dit alles nu eenvoudig en snel bedienen, liefst middels één afstandsbediening? De SPIN Remote is wellicht de uitkomst.

De SPIN Remote voor je smart home

De SPIN Remote is op het eerste gezicht de smart home-afstandsbediening van de toekomst. Deze accessoire beschikt namelijk over geen enkele fysieke knop. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van bewegingen om acties uit te voeren en trillingen om feedback te geven aan de gebruiker. Je kunt met deze afstandsbediening nagenoeg alles in huis bedienen, mits het over bluetooth, infrarood of WiFi beschikt.

De SPIN Remote afstandsbediening is geschikt voor slimme apparaten als Sonos, Philips Hue, Lifx en Nest. Koppel de afstandsbediening via bluetooth, infrarood of wifi (via de app) aan je elektronische apparaten en vervolgens kan alles, volgens het bedrijf, eenvoudig bediend worden. Je kunt maximaal acht apparaten tegelijkertijd bedienen op afstand.

De afstandsbediening activeer je door hem aan te raken. Vervolgens zet je met één simpele beweging (op de plek of in de lucht) de televisie aan en zap je met een draaibeweging door alle zenders. Elk gebaar wordt omgezet naar een commando dat via lichte trilling wordt bevestigd aan de gebruiker. Er zijn nummertoetsen aanwezig dus even naar nummertje 8 zappen zit er helaas niet in.

Via de app stel je extra functies in zodat je met één beweging meerdere acties tegelijkertijd uitvoert. Het is ook mogelijk om via de app zeven verschillende profielen samen te stellen met al je favoriete apparaten en commando’s. De SPIN remote heeft verschillende verlichtingskleuren waardoor hij in ieder interieur moet passen en komt met een adviesprijs van 99 euro. De afstandsbeding kan reeds besteld worden maar wordt pas begin september geleverd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.