Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Toasteroid is unieke, slimme broodrooster

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 7:24 CategorieKeuken

De makers van de broodrooster Toasteroid zijn een Kickstarter-project gestart om hun idee werkelijkheid te zien worden. Toasteroid is een slimme broodrooster waarbij jij zelf kunt bepalen wat voor motief er op jouw brood geroosterd wordt. En dat allemaal aan de hand van een app.

Wat kan Toasteroid?

De makers van het apparaat benadrukken dat het niet om zomaar een broodrooster gaat. Toasteroid is namelijk veel meer dan dat. Het apparaat kan het weer voorspellen en dat op een boterham toasten, een geheim bericht op een boterham toasten (zonder boterham is het bericht niet te lezen) en uiteraard kun je zelf ook creaties maken door gebruik te maken van de applicatie. Daar kun je gewoon tekenen wat je graag op je brood ziet verschijnen, of je kiest uit een collectie emoji die al is toegevoegd. Tevens kun je zelf bepalen hoe bruin het brood wordt worden. Zo wordt ontbijten dus wel heel leuk. Mocht je brood willen roosteren zonder het toevoegen van een kunstwerk, dan is de telefoon niet eens nodig.

Prijs en beschikbaarheid

Toasteroid is enorm populair op Kickstarter, maar het doel van 150.000 dollar is nog niet behaald. Op het moment van schrijven zit het bedrijf op bijna 100.000 dollar met nog ruim een maand te gaan. Mocht het doel daadwerkelijk behaald worden, dan komt de Toasteroid op de markt. Liefhebbers kunnen zelf een steentje bijdragen aan het project en direct een Toasteroid inslaan. Voor een bedrag van 85 dollar exclusief verzendkosten (25 dollar) kun je de eigenaar worden van een broodrooster. In dat geval wordt de levering in augustus 2017 verwacht. Via Kickstarter wordt overigens ook een mini-variant aangeboden, die kost 65 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.