Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Weighitz is handige, slimme weegschaal

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2016, 13:03 CategorieAccessoires

Weighitz lijkt op het eerste gezicht weliswaar niet op een weegschaal, maar is een ideale oplossing voor in ieder huis. Weighitz bestaat uit drie plateau’s die ervoor zorgen dat alles in huis voortaan gewogen kan worden. Van huisdieren tot ingrediënten. Voor deze weegschaal is niets te veel gevraagd.

Weighitz is handige, slimme weegschaal

De makers van Weighitz zijn een Kickstarter-project begonnen om hun kleine, slimme weegschaal op de markt te kunnen brengen. De weegschaal maakt gebruik van drie plateau’s, die ook los van elkaar gebruikt kunnen worden. Zo zijn ze los ideaal om in de keuken te gebruiken en zijn ze als set goed te gebruiken voor zwaardere voorwerpen. Daarbij is het apparaat enorm eenvoudig in het gebruik.

Zodra je een platform, of uiteraard meerdere platforms, hebt neergelegd, kan de bijbehorende app geopend worden. Vervolgens kun je bijvoorbeeld een schaal plaatsen op het platform. Op de app kun je daarna aanklikken dat de schaal niet meegeteld moet worden en vervolgens kun je aan de slag met het wegen van bijvoorbeeld ingrediënten. Het wegen met meerdere platforms werkt net zo eenvoudig, omdat de app in de gaten heeft wanneer je er meer dan één gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

Liefhebbers die graag aan de slag gaan met Weighitz, kunnen voor 18 dollar hun slag slaan op Kickstarter. In dat geval krijg je in november één Weighitz toegestuurd. Voor 56 dollar kun je de eigenaar worden van een set van 3. Ook dan kun je in november post verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.