Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Alternatieve HomeKit-app Home 2.0 gelanceerd voor iOS 10

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 9:37 CategorieBediening

De app Home wordt gezien als de beste app op iOS om de HomeKit-apparaten in huis mee aan te sturen. Deze app heeft vandaag een update gekregen naar versie 2.0, die onder andere de look en feel meer aanpast op basis van iOS 10.

Met Home 2.0 bedien je alle HomeKit-apparaten in huis

Hoewel de gratis applicatie van Apple om je smarthome mee aan te sturen ook prima is, kan de ervaring toch altijd beter. Vanuit de gemeenschap wordt vaak aangegeven dat de app Home voor iOS een stuk beter is en van die app is nu een tweede versie beschikbaar, geoptimaliseerd voor het vandaag gelanceerde iOS 10. De update brengt een hoop nieuwe aspecten met zich mee, zoals nieuwe widgets, een fris design, een verbeterde Apple Watch-applicatie en, om het af te maken, een gereduceerde prijs om de release te vieren.

Home 2.0 zal voortaan ook IP-camera’s ondersteunen en zal vooraf ingestelde kleuren voor gekleurde lampen aanbieden. Helaas is het zo dat Apple third-party ontwikkelaars nog niet alles laat doen wat de officiële HomeKit-applicatie kan, dus dien je voorlopig nog even beide apps te installeren om optimaal gebruik te maken van je smarthome. Zo heb je de officiële app nog nodig voor wanneer je de lampen aan wil zetten wanneer de zon ondergaat, om maar een voorbeeld te geven. Download hieronder de app, voor de gereduceerde prijs van 6,99 euro.

  • Home - Smart Home Automation
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.