Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Amazon Dash nu ook in twee Europese landen beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 8:21 CategorieAlgemeen

Lange tijd hebben we er in Europa op moeten wachten, maar Amazon heeft eindelijk de volgende stap gezet. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om zijn Dash-knop, een knop waarmee je sommige producten in de smart home direct kunt aanvullen wanneer blijkt dat die op zijn, ook naar Europa te brengen. De eerste twee Europese landen die aan de slag kunnen met de button zijn inmiddels bekend. Amazon heeft ervoor gezorgd dat de buttons nu ook te koop zijn in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Hoe werkt Dash?

Een knop van Dash is erg eenvoudig in gebruik. Het is de bedoeling dat de knop op een plek gehangen wordt dicht bij hetgeen je graag in voorraad wilt houden, bijvoorbeeld bij het toiletpapier. Mocht je vervolgens merken dat het toiletpapier als sneeuw voor de zon verdwijnt, dan kun je op de knop drukken. De button zorgt er vervolgens via Wi-Fi en het gebruik van een smartphone voor dat het product wordt besteld en je het binnen 24 uur thuis kunt verwachten.

Mensen die in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk wonen en lid zijn van Amazon Prime, kunnen de button vandaag nog bestellen voor een bedrag van vijf euro. Bij je eerste bestelling krijg je dat bedrag overigens weer als korting, waardoor je dus eigenlijk niets betaalt voor Dash. Amazon heeft zijn Dash Replenishment Service ook direct beschikbaar gemaakt in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zo kunnen fabrikanten ook aan de slag met de button.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.