Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Barbie Hello Dreamhouse smart home vanaf herfst te koop

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2016, 13:06 CategorieAlgemeen

Barbie krijgt een huis om u tegen te zeggen. De makers kondigden eerder al de komst van Barbie Hello Dreamhouse aan en nu is het ook bekend vanaf wanneer het nieuwste huis te koop is. Op dit moment kun je een dergelijk speelgoedhuis al pre-orderen. Het is de bedoeling dat de huizen vanaf 25 oktober verstuurd gaan worden.

Barbie’s nieuwe huis is smart home

Het nieuwe huis van Barbie is slimmer dan de meeste huizen in Nederland. Het huis wordt aangeprezen als het eerste Wi-Fi Voice-Activated Dreamhouse. Kinderen kunnen nu hun kamer in wandelen en het huis vragen om bepaalde acties uit te voeren. Er zijn meer dan honderd spraakopdrachten die worden begrepen door het huis. Zo kun je vragen aan Dreamhouse of de deur geopend kan worden en vervolgens wordt de deur geopend. Ook zou je kunnen vragen of de lift gestart kan worden en binnen no-time wordt de lift ook daadwerkelijk gestart.

Wanneer je het Dreamhouse hebt gevraagd om cupcakes te bakken, dan laat het huis het ook weten als de cupcakes klaar zijn. Daarnaast heeft Dreamhouse voor ieder verhaal een mooi muziekje. Zo kun je beach party’s geven, dance party’s en meer. Tenslotte kunnen kinderen ook zelf nog aan de slag met het inspreken van boodschappen. Dat kan via een app.

Prijs en beschikbaarheid

Het nieuwe Hello Dreamhouse van Barbie is vanaf nu te pre-orderen via de officiële website van Barbie. Het huis kost 300 dollar en naar verwachting wordt het huis vervolgens vanaf 25 oktober geleverd. Of het huis ook buiten de Verenigde Staten te koop komt, is afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.