Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Cinder is slimme grill die helpt met eten bereiden

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2016, 11:08 CategorieKeuken

De makers van Cinder zochten een oplossing waardoor het voor iedereen makkelijk zou worden om iedere dag geweldige maaltijden op tafel te kunnen zetten. In de zoektocht naar het creëren van het ideale apparaat heeft het bedrijf uiteindelijk een slimme grill gecreëerd. De elektrische grill is inmiddels te pre-orderen via de officiële website van het bedrijf.

Wat kan Cinder?

Cinder mag met recht een slimme grill genoemd worden. Liefhebbers die aan de slag willen met het apparaat hoeven slechts drie simpele stappen te volgen. Als eerst moet vlees, vis of groenten in het apparaat worden gelegd. Vervolgens kan men via de Cinder App aangeven welk voedsel is geplaatst en hoe het gebakken moet worden: rare, medium of well done. Om erachter te kunnen komen hoelang jouw eten gebakken moet worden, gebruikt Cinder onder andere een sensor om het voedsel te wegen. Zodra het eten vervolgens klaar is, krijg je een notificatie binnen. De app komt in eerste instantie overigens alleen beschikbaar voor iOS-apparaten, later moet ook een Android-app volgen.

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment werken de makers van Cinder keihard aan het op de markt brengen van de slimme grill. En alhoewel het apparaat dus nog niet direct leverbaar is, kun je hem wel alvast pre-orderen. Op dit moment kost een pre-order van de Cinder Precision Grill 299 dollar. Helaas bieden de makers nog geen verzending naar Nederland aan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.