Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link stelt nieuwe smart home-producten voor

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 18:01 CategorieAlgemeen

D-Link heeft in de afgelopen periode al een aardige naam opgebouwd als maker van smart home-producten en blijkt nog lang niet klaar. Tijdens IFA laat het bedrijf de nieuwe producten zien die aan het assortiment worden toegevoegd. Daartoe behoren Wi-Fi routers, beveiligingscamera’s en meer.

D-Link stelt nieuwe smart home-producten voor

D-Link laat tijdens de consumenten elektronicabeurs IFA meerdere nieuwe producten zien. Naast nieuwe surveillance camera’s toont het bedrijf liefst drie nieuwe smart home-apparaten. Als eerst heeft het bedrijf ervoor gekozen om een Wi-Fi Router tentoon te stellen op de beurs. Ook kunnen we een Smart Power Strip verwachten, of te wel een aanstuurbaar stekkerblok, en een thermostatische verwarmingsknop.

AC5300 ULTRA Wi-Fi Router (DIR-895L)

D-Link is met een slimme router op de markt gekomen die zowel via het mydlink portal als via de mobiele app voor mydlink in de gaten gehouden kan worden. Deze router is volgens het bedrijf ideaal voor liefhebbers die de maximale snelheid uit hun draadloze netwerk willen halen op het moment dat ze willen gamen. Met een dergelijke router wordt het draadloze netwerk in één klap een stuk stabieler en sneller. Doordat deze router over acht antennes beschikt, is het bereik door het hele huis ook een stuk beter. Door extra technologieën als MU-MIMO te ondersteunen, kan het optimale uit de router worden gehaald.

D-Link Wi-Fi Router

mydlink Home Smart Power Strip (DSP-W245)

Waar we in het verleden regelmatig een slim stopcontact tegen zijn gekomen, gaat D-Link met zijn Home Smart Power Strip een stapje verder. Het is een stekkerblok met vier aansluitingen die ieder los van elkaar zijn te bedienen door middel van de bijbehorende mydlink Home app. Op die manier kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met timers, of gewoon per aansluiting kiezen of hij aan of uit moet staan. Liefhebbers kunnen met dit stekkerblok ook het energieverbruik goed in de gaten houden.

mydlink Home Thermostatische Verwarmingsknop (DCH-Z410)

Last, but not least, komt D-Link ook op de markt met een nieuwe slimme verwarmingsknop. Met de verwarmingsknop en de bijbehorende mydlink Home app kun je niet alleen de verwarming aan en uit zetten, maar ook per verwarming aangeven wat de voorkeuren zijn. Wat verder handig is, is dat de knop samenwerkt met andere mydlink Home-apparaten. Het instellen van de openingsstand is met deze verwarmingsknop ook een fluitje van een cent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.