Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dit zijn de vier nieuwe beveiligingscamera’s van D-Link

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 18:00 CategorieVeiligheid en beveiliging

D-Link is een van de partijen die zich roert op de smart home-markt. Reden genoeg voor het bedrijf om tijdens IFA 2016 een aantal nieuwe camera’s te onthullen. Het gaat om nieuwe HD beveiligingscamera’s. Twee van de door D-Link gepresenteerde camera’s beschikken over 180 graden panorama technologie. Dat zorgt ervoor dat je voortaan niet meer meerdere camera’s nodig hebt om een kamer bijna volledig in beeld te krijgen.

HD Wi-Fi Camera (DCS-936L)

De eerste camera die D-Link tentoon gaat stellen tijdens IFA 2016, is de HD Wi-Fi Camera (DCS-936L). Door de makers van de beveiligingscamera wordt het apparaat bestempeld als een ‘ideale alles-in-één instapmodel-camera’. De camera is 24 uur per dag te gebruiken. Dat komt omdat de camera over light leak prevention-technologie en een infrarood LED-lens beschikt. Daardoor kan de camera dus zelfs ’s nachts prima beeld geven. Om beelden van de camera te kunnen bekijken, moet de camera worden toegevoegd aan het mobiele netwerk. Vanaf dat moment kan gebruik gemaakt worden van zowel de mydlink Lite app als de mydlink online portal.

HD Wi-Fi Camera (DCS-936L)

mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH)

De volgende nieuwe camera in het assortiment van D-Link, is de mydlink Home Monitor HD (DSC-935LH). Ideaal aan deze camera is dat hij samen kan werken met andere mydlink Home-producten. Verder gaat het om een camera die high definition 720p filmt en met één druk op de knop toegevoegd kan worden aan het WiFi-netwerk. De camera levert ook ’s nachts prima beelden op vanwege zijn beschikking over infrarood verlichting. Liefhebbers die de beelden graag op een microSD-kaart opslaan, hoeven ook niet te klagen. Een kaartje wordt zelfs meegeleverd. Tevens kan de camera ervoor zorgen dat je notificaties ontvangt als er beweging wordt gedetecteerd door de camera. Ideaal dus voor de momenten dat je zelf bijvoorbeeld niet thuis bent.

mydlink Home Monitor HD (DCS-935LH) 1

Full HD 180° Panoramic Camera (DCS-2530L)

De DSC-2530L camera is een van de twee nieuwe camera’s die beschikt over 180 graden panorama technologie. Dit is dan ook de ideale camera om een kamer bijna volledig in beeld te krijgen. De camera is zowel overdag als ’s nachts prima te gebruiken en beschikt over een microSD-kaartslot om beelden op te kunnen slaan op een kaartje. Ook kun je ervoor kiezen om via bijvoorbeeld de app naar de beelden te kijken die de camera heeft opgenomen. De app werkt op Android-, iOS- en Windows-toestellen. De Panoramic camera filmt overigens in 1080p kwaliteit.

Full HD 180o Panoramic Camera (DCS-2530L)

mydlink Home Full HD Outdoor 180° Wi-Fi Camera (DCS-8700LH)

Ook de DCS-8700LH is een 180 graden panorama camera die ervoor zorgt dat je voortaan bijna de hele kamer kunt zien met slechts één camera. Wat daarbij zeker gezegd moet worden, is dat dit soort camera’s niet zorgt voor beeldvorming. Het is de-warping technologie die dat voorkomt. De DCS-8700LH werkt ook samen met andere smart home-apparaten, filmt in 1080p kwaliteit en de beelden kunnen van afstand bekeken worden via de bijbehorende mydlink Home app.

mydlink Home Full HD Outdoor 180o Wi-Fi Camera (DCS-8700LH)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.