Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Glance Clock is slimme klok die je meer vertelt dan de tijd

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 12:11 CategorieAccessoires

De makers van Glance Clock vonden dat het tijd werd voor een nieuwe klok die veel meer kan dan alleen vertellen hoe laat het is. In dat kader is een slimme klok ontwikkeld die niet alleen de tijd vertelt, maar je ook precies kan vertellen wat voor weer het wordt, welke afspraken je gepland hebt staan en hoe het staat met je fitness-doel.

Wat kan Glance Clock?

Glance Clock rekent af met de klokken die we anno 2016 nog altijd gewend zijn. Zodra je deze klok verbindt met jouw smartphone, wearable, smart home- en andere apparaten, dan ben je voortaan altijd op de hoogte van wat er allemaal gebeurt. Een van de dingen die je kunt verbinden met de klok, is jouw agenda. Mocht je bijvoorbeeld in Gmail een kalender bijhouden, dan kan de Glance Clock je precies vertellen wat jouw planning vandaag is. Ook hoef je voortaan nooit meer een telefoontje, een bericht of taxi te missen. Tijdens je werkdag zal de Glance Clock je alarmeren als er een inkomend belletje of tekstbericht is. Ook geeft de klok het aan zodra jouw Uber-taxi is gearriveerd.

Een andere handigheid, is dat de klok je het weerbericht kan vertellen. Daarnaast kun je een timer instellen en het apparaat zelfs verbinden met je fitnesswearable, waardoor je op de klok precies kunt zien hoever je bent met het complementeren van je dagelijkse doel. Ook het nieuws kun je bijvoorbeeld volgen via de klok. Last, but not least, kun je via IFTTT, Stringify en Open API’s ook zelf nog aan de slag met het creëren van extra functie’s.

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment zijn de makers bezig met een Indiegogo-campagne om de klok in de schijnwerpers te plaatsen. Op het moment van schrijven heeft het apparaat al bijna 200.000 dollar binnengehaald. Het doel was om 50.000 dollar binnen te harken. Voor een bedrag van 99 dollar, zo’n 89 euro, ben je de eigenaar van een klok. De klok moet vervolgens in februari 2017 geleverd worden. De retailprijs gaat 199 dollar bedragen. Glance Clock komt beschikbaar in de kleuren zilver, zwart en koper.

 • Delen:

Reacties

 1. Nielsh
  10 december, 2017 om 11:30

  De eerste Glance klokken zijn inmiddels binnen!

  • Cris
   12 december, 2017 om 23:42

   Mijne is nu op hol geslagen en krijg em niet meer uit

   • Niels
    08 februari, 2018 om 20:20

    re-setten helpt?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.