Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Honeywell presenteert programmeerbare thermostaat Lyric T6

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 15:57 CategorieEnergie

Honeywell heeft de de nieuwe, slimme, programmeerbare thermostaat Lyric T6 gepresenteerd. Het apparaat is aan te sturen met Siri, dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit. Ook kun je de thermostaat bedienen met de app die beschikbaar is voor Android en iOS.

Dit is de Honeywell Lyric T6

Honeywell heeft de Lyric T6 gepresenteerd. Dit nieuwe smart home-product is gemakkelijk bedienbaar en helpt je energie te besparen. Dankzij compatibiliteit met Apple HomeKit gebruik je de Lyric T6 bovendien eenvoudig en veilig met spraakaansturing via Siri. De thermostaat heeft een minimalistisch design, enkele slimme functies, bediening via de Lyric-app voor Android en iOS en de ondersteuning van het bedrijf. Dit product is een uitbreiding op Honeywells portfolio van connected thermostaten, zoals Evohome WiFi.

De nieuwe thermostaat stemt de instellingen af op de gebruiken, maar de instellingen zijn ook aan te passen via de gratis app. Met de geïntegreerde geofencing-functie gaat de Lyric T6 automatisch naar de gewenste temperatuurinstelling zodra de laatste persoon van het gezin zich buiten een bepaalde afstand van huis begeeft. Ook signaleert de Lyric T6 wanneer de eerste persoon terugkeert, zodat de temperatuur in huis comfortabel is zodra hij of zij arriveert. Gebruikers kunnen die afstand gelukkig ook zelf instellen.

Hij kan ook kiezen voor een meer traditioneel zevendaags klokprogramma. Deze functies helpen de consument efficiënt om te gaan met energie en geld te besparen. Daarnaast biedt de thermostaat de mogelijkheid meldingen te ontvangen bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

Prijs en beschikbaarheid

De Honeywell Lyric T6-thermostaat is vanaf 1 oktober 2016 verkrijgbaar via verwarmingsinstallateurs en halverwege oktober via online retailers. De consumentenadviesprijs van de bedrade Lyric T6 is 199 euro (incl. btw) en voor de draadloze versie T6R 249 euro (incl. btw).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.