Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met Huddle introduceert fabrikant Sitecom ‘het nieuwe wifi’

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2016, 13:10 CategorieThuisnetwerk

Sitecom introduceert als eerste netwerkfabrikant in Europa Huddle, een mesh wifi-systeem voor thuisgebruikers.  Dit systeem moet ervoor zorgen dat iedereen in huis van het internet kan genieten, ook al zitten ze niet in de buurt van de router.

Dit is de Huddle van Sitecom

Sitecom heeft Huddle gepresenteerd. Dit is een mesh wifi-systeem voor thuisgebruikers.  Dit systeem moet ervoor zorgen dat iedereen in huis van het internet kan genieten, ook al zitten ze niet in de buurt van de router. Het systeem bestaat uit drie stations die samenwerken. Beeld je in dat deze stations een verbinding vormen in je huis als een spinnenweb. Dit spinnenweb is een nieuwe vorm van multi-room wifi en wordt ook wel de mesh-technologie genoemd. De stations staan altijd met elkaar in verbinding.

Of je nu wifi nodig hebt in de keuken, op zolder of waar dan ook. Je hebt geen last meer van allerlei verschillende namen. In tegenstelling tot oude wifi-producten, houdt Huddle het simpel door je één netwerk te geven om overal in huis mee te verbinden. Omdat de stations gebruikmaken van één toegang, verlies je nooit de verbinding wanneer je rondloopt in huis. Het netwerk maakt dual-band wifi slim en regelt dat ieder apparaat wordt verbonden met de beste band (2.4GHz of 5GHz) op ieder moment, en wisselt wanneer nodig.

sitecom-huddle-groot

Met de Huddle-app kun je alles in huis regelen. Die app geeft je volledige controle over alles wat er gebeurt in jouw thuisnetwerk. Zo zie je snel wie er online is en welke apparaten er worden gebruikt. Enkele functies op een rij:

  • Druk op pauze
    • Maak een dagelijks rooster aan of geef je puber een Wi-Fi time out.
  • Stel regels in
    • Zorg ervoor dat de kinderen alleen veilige websites bezoeken: met de app kun je persoonlijke restricties toevoegen op personen of specifieke apparaten.
  • Wi-Fi Gast Netwerk
    • “Wat is het wifi-wachtwoord?”, is vaak de eerste vraag wanneer vrienden en familie langskomen. Met de Huddle app kun je eenvoudig je wifi-wachtwoord delen via WhatsApp, sms, e-mail of AirDrop.

Het systeem is binnenkort verkrijgbaar. De standaard set bevat drie Huddle Stations voor de adviesprijs van 499 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.