Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

LIFX voegt LIFX + en LIFX Z toe aan assortiment slimme verlichting

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2016, 18:50 CategorieVerlichting

LIFX heeft zijn assortiment slimme verlichting uitgebreid met LIFX + en LIFX Z. De slimme verlichting kan onder andere gebruikt worden om een beveiligingscamera een handje te helpen. Beide lampen kunnen namelijk infraroodlicht uitzenden. Het is de bedoeling dat de eerste lading van de lampen al in november verstuurd gaat worden.

LIFX +

De eerste nieuwe slimme lamp die LIFX heeft toegevoegd aan zijn assortiment, is LIFX +. Die lampen komen in twee verschillende varianten beschikbaar en zijn op bovenstaande foto te zien. Op de linkerfoto zien we de BR30 LED Can Lights, terwijl de rechter foto de A19 LED Bulb tentoonstelt. De laatstgenoemde lamp komt met verschillende fittingen beschikbaar. Liefhebbers kunnen kiezen tussen E26, E27 en B22. Allebei de lampen moeten ervoor zorgen dat niet alleen het huis verlicht kan worden, maar dat ook een beveiligingscamera een handje geholpen kan worden. LIFX benadrukt wel dat alleen de BR30 ook buitenshuis gebruikt kan worden. De A19 is alleen voor binnenshuis. De verlichting is van afstand aan te sturen via de LIFX app. Ook kun je gebruikmaken van IFTTT.

LIFX Z

LIFX heeft ook direct de LIFX Z aan zijn assortiment toegevoegd. In tegenstelling tot de lampen van LIFX +, is LIFX Z een ledstrip. De makers van de strip hebben in iedere strip acht zones gecreëerd. Het doel daarvan is dat men zelf per zone kan instellen welke kleur de verlichting moet zijn. Net als de LIFX +, beschikt ook de LIFX Z over infrarood en is de verlichting van afstand te bedienen door gebruik te maken van de bijbehorende app. Mocht je een strip van twee meter overigens niet lang genoeg vinden, kun je hem via extensies ook nog eens uitbreiden. De LIFX Z is alleen voor binnenshuis gebruik bedoeld.

LIFX Z

Prijs en beschikbaarheid

De LIFX + BR30 is op het moment van schrijven al te pre-orderen voor een bedrag van tachtig dollar, omgerekend zo’n 71 euro. De A19-verlichting gaat voor een zelfde bedrag over de digitale toonbank. Mocht je er direct voor kiezen om twee, of vier lampen te kopen, kun je uiteraard rekenen op korting. De LIFX Z ledstrip starter kit kost negentig dollar, omgerekend zo’n tachtig euro. Voor een bedrag van dertig dollar, zo’n 27 euro, kun je vervolgens extensies kopen van één meter lang. Het verzenden van de eerste lading van de verlichting moet in november plaatsvinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.