Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Logitech komt met speciale dienst voor Logi Circle

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 14:45 CategorieVeiligheid en beveiliging

Logitech heeft een oplossing gevonden voor een klacht die toch best regelmatig voorbijkwam. Het bedrijf lanceerde vorig jaar de Logi Circle, een camera die ideaal in huis geplaatst kon worden om mooie momenten mee vast te leggen. Dat je beelden die door het apparaat gemaakt waren maar 24 uur kon terugkijken, werd door veel gebruikers als teleurstellend ervaren. Het was ook een punt waar wij tegenaan liepen in onze review.

Logi Circle krijgt speciale dienst

Logitech heeft een oplossing gevonden voor het probleem waar dus best veel gebruikers tegenaan liepen. Het bedrijf komt met een nieuw opslagabonnement op de proppen waardoor liefhebbers voortaan hun beelden tot 31 dagen terug kunnen kijken. Mocht je dan dus eens een weekend weg zijn, is het niet zo dat je alle beelden hebt gemist en niet meer terug kunt zien. De nieuwe dienst kost echter wel geld.

Om gebruik te kunnen maken van het 31 dagen opslagabonnement van Logitech, moet iedere maand 7,99 euro betaald worden aan het bedrijf. Ook kun je ervoor kiezen om in één keer te betalen voor twaalf maanden. In dat geval betaal je in plaats van ruim 95 euro, slechts 59,99. Dat nieuwe opslagabonnement wordt trouwens Premium Plan genoemd en liefhebbers kunnen de eerste 31 dagen genieten van een gratis proefversie. Ook krijg je met dat abonnement onbeperkte cloudopnames.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.