Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Microsoft en Liebherr werken samen aan een slimme koelkast

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2016, 9:01 CategorieKeuken

Microsoft en Liebherr hebben aangekondigd te zullen samenwerken aan een nieuwe slimme koelkast voor in het huis van de toekomst. Vorige week kondigde LG nog tijdens de IFA in Berlijn een koelkast aan waar Windows 10 op zit als besturingssysteem.

Microsoft en Liebherr werken samen aan slimme koelkast

Tijdens de IFA in Berlijn heeft LG een nieuwe koelkast gepresenteerd: eentje waar Windows 10 als besturingssysteem op zit. Nu willen Microsoft en Liebherr een stapje verdergaan en kondigen de bedrijven een samenwerking aan. De samenwerking moet een nieuwe slimme koelkast voor in je smart home opleveren. De koelkast moet gebruikers in staat stellen slim om te gaan met hun inventaris. Ook kan het apparaat helpen bij het maken van een boodschappenlijstje. De boodschappen in de koelkast worden in de gaten houden.

Dat gebeurt door middel van camera’s en technologie die objecten kan herkennen. Met een app voor Android, iOS en Windows kunnen gebruikers ook zelf items toevoegen aan hun boodschappenlijstje. Microsoft heeft al een systeem klaar dat bepaalde voedselwaren heel goed kan herkennen, maar laat tevens weten dat het hier nog om een project in een vroeg stadium gaat. De huidige slimme koelkast van het bedrijf is dan ook nog een prototype. Wanneer we de koelkast van Microsoft en Liebherr mogen verwachten, is helaas onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.