Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Moti helpt je bij het aanleren van goede gewoonten

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2016, 10:24 CategorieAlgemeen

Een doel stellen is vaak niet zo moeilijk, maar ook echt gaan werken om dat doel te bereiken, is weer wat anders. Reden genoeg voor de makers van Moti om met een apparaatje op de markt te komen dat mensen moet helpen met het aanleren van goede gewoonten. Om tot een slim apparaat te komen, is onder andere gebruik gemaakt van de wetenschap. Zo wil Moti zijn eigenaar eerst triggeren, vervolgens een routine aanleren en tenslotte belonen voor het uitvoeren van de gewoonte.

Moti zorgt voor goede gewoonten

Moti is een apparaatje dat ons moet gaan helpen met het creëren van goede gewoonten. Van het eten van gezonde voeding tot het doen van je workouts; in alle gevallen kan dit slimme apparaat helpen. De makers geloven er heilig in dat Moti meer kan bereiken dan een wearable of apps, omdat het apparaat zich ontpopt tot een echte vriend die je van herinneringen voorziet. Ook hoor je een juich-geluidje als je erin bent geslaagd om je aan je gewoonte te houden.

Met Moti ben je altijd op de hoogte van je voortgang. Als je op de goede weg zit, krijg je een groen licht te zien op jouw persoonlijke coach. Als je een rood licht ziet, dan weet je dat Moti niet echt onder de indruk is. Met de bijbehorende app van Moti kun je zelfs nog verder gaan. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke gewoonte je wilt creëren, hoe vaak die gewoonte uitgevoerd moet worden en wanneer. Zodra je een gewoonte hebt uitgevoerd, kun je zowel via de app als op Moti zelf drukken om aan te geven dat je je aan jouw afspraak hebt gehouden. Tenslotte kun je via de app ook je dagelijkse status en geschiedenis inzien.

De prijs van Moti

Moti, het apparaat dat jou graag gemotiveerd wil houden, is via Kickstarter alvast te pre-orderen. Alhoewel de super early bird-aanbiedingen al de deur zijn uitgevlogen, daar betaalde je 79 dollar voor, kun je nog altijd jouw slag slaan. Zo betaal je voor een Moti momenteel 99 dollar (zo’n 90 euro). Daarbij kun je kiezen uit de kleuren turquoise, donker grijs en licht grijs. Moti moet in augustus 2017 geleverd gaan worden. Het verzenden naar Nederland kost overigens nog eens vijftien dollar (zo’n 14 euro) extra.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.