Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest introduceert Beeldlijn en Persoonsmeldingen voor Nest Cam

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 10:56 CategorieSoftware en apps

Nest voegt vandaag Beeldlijn en Persoonsmeldingen toe aan de Nest-app. Beeldlijn is een nieuwe functie die je laat zien wat de Nest Cam heeft gedetecteerd en je dagen aan opgenomen videobeelden in een paar seconden laat doorspoelen. Met Persoonsmeldingen wordt de beveiliging van je huis naar een hoger plan getild. 

Beeldlijn voor Nest Cam

Beeldlijn is een nieuwe functie in de Nest-app die je laat zien wat de Nest Cam heeft gedetecteerd en je dagen aan opgenomen videobeelden in een paar seconden laat doorspoelen. Beeldlijn spoort ook automatisch belangrijke momenten voor je op, zodat je niet alles zelf hoeft door te spitten. 

Beeldlijn laat je kosteloos opnamen van activiteit in de afgelopen drie uur zien. Zo kun je als bezitter van een Nest Cam zonder Nest Aware voor het eerst teruggaan in de tijd. Zelfs als je een melding hebt gemist, ontvang je een momentopname. De algoritmen van Beeldlijn analyseren beweging en geluid en brengen deze activiteiten onder in gebeurtenissen. Vervolgens krijg je te zien hoe lang een gebeurtenis heeft geduurd en ontvang je een foto van het belangrijkste moment.

Beeldlijn-nest-cam

Beeldlijn maakt van je videogeschiedenis een time-lapse, die je op elk moment kunt stopzetten en weer starten. Veeg met je vinger om de beelden terug te spoelen. Als je iets interessants ziet, laat je los. De video wordt dan afgespeeld. Beeldlijn laat ook foto’s van de belangrijkste momenten zien, zodat je meteen kunt bepalen of het de moeite waard is de gebeurtenis terug te kijken. En je krijgt niet zomaar een willekeurige miniatuur: Beeldlijn selecteert het frame waarin het duidelijkst te zien is wat er is gebeurd (bijvoorbeeld het moment waarop de ruit brak of de postbode je pakketje bracht) en zoomt vervolgens in.

Persoonsmeldingen

Persoonsmeldingen tillen de beveiliging van je huis ook naar een hoger plan. Met een abonnement op Nest Aware kan de Nest Cam nu onderscheid maken tussen iemand die je deur probeert te forceren en een tak die tegen het raam zwiept. Je ontvangt daarom een speciale melding wanneer de camera een persoon detecteert. En hij vertelt je ook of hij zeker weet, of alleen denkt, dat hij iemand heeft gezien.

Beschikbaarheid

Beeldlijn en Persoonsmeldingen zijn vanaf vandaag via de nieuwste versie van de Nest-app beschikbaar voor iedereen met een Nest Cam of Dropcam.


€ 124,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 127,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 128,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 104,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.