Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest maakt thermostaat beschikbaar in drie nieuwe kleuren

Geschreven door
Geplaatst op9 september 2016, 12:24 CategorieEnergie

Nest heeft zijn thermostaat voorzien van liefst drie nieuwe kleuren. Nadat we in juni al een gerucht oppikten over dat Nest met verschillende kleuren thermostaten op de markt zou komen, heeft het bedrijf nu de kleuren wit, zwart en koper toegevoegd aan zijn assortiment. Dat liet het bedrijf weten middels zijn eigen blog.

Nest breidt kleurenkeuze thermostaat uit

De makers van het slimme apparaat vinden het belangrijk dat de thermostaat niet alleen zijn werk doet, maar er ook nog eens leuk uitziet en in ieder huis past. Reden genoeg voor het bedrijf om aan de slag met het ontwikkelen van drie nieuwe kleuren. Uiteindelijk heeft het bedrijf ervoor gekozen om een witte, een zwarte en een koperkleurige thermostaat aan zijn assortiment toe te voegen.

Prijs en beschikbaarheid

Nest heeft direct naar buiten gecommuniceerd dat we de nieuwe kleuren thermostaten spoedig bij retailpartners kunnen verwachten. Op dit moment zijn de nieuwe kleuren thermostaten alleen via de officiële website van het bedrijf te koop. Op de Nederlandse site zijn de nieuwe kleuren nog niet terug te vinden. In de webshop voor de Verenigde Staten kosten de apparaten 249 dollar. De zilverkleurige thermostaat van Nest behoort ook nog altijd tot het assortiment van het bedrijf.


€ 225,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.