Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo Presence detecteert mensen, auto’s en dieren

Geschreven door
Geplaatst op20 september 2016, 9:47 CategorieVeiligheid en beveiliging

Netatmo werkt momenteel hard aan een beveiligingscamera die zo spoedig mogelijk op de markt wordt gebracht. De camera gaat door het leven onder de naam Presence en bevat een zeer handige functie. De camera kan namelijk mensen, auto’s en dieren detecteren en waarschuwt je direct zodra er beweging is op de plek waar jouw camera op gericht staat.

Netatmo ontwikkelt buitencamera Presence

Netatmo werkt momenteel hard aan het op de markt brengen van een beveiligingscamera voor buiten. De camera heet Presence en heeft de handige functie dat hij het detecteert zodra er een persoon, een auto of een dier aanwezig is. Dat werkt tot een afstand van twintig meter. Zodra de camera doorheeft dat er iets of iemand rondhangt op de plek waar de camera op gericht staat, dan zul je gelijk gewaarschuwd worden. Via de live stream, die je kunt gebruiken op onder andere een smartphone en laptop, kun je direct zien wat er aan de hand is.

Met Presence van Netatmo ben je er overigens ook zeker van dat je ’s nachts goede beelden ontvangt. Niet alleen zit er verlichting boven de camera, ook maakt men gebruik van infrarood. Daarbij valt het ook niet gauw op dat je een camera hebt hangen, omdat Presence in principe gewoon op een buitenlamp lijkt. Netatmo vertelt tevens dat de camera makkelijk geïnstalleerd kan worden. De beelden die zijn opgenomen met Presence worden opgeslagen op een micro SD-kaart. Via FTP kun je ze opslaan op jouw persoonlijke server. Alleen wanneer er iets gebeurt, neemt de camera overigens op.

Prijs en beschikbaarheid

Netatmo toonde zijn gloednieuwe beveiligingscamera al in het begin van 2016 aan het brede publiek. Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas werd de camera tenslotte onthuld. Toentertijd werd bekendgemaakt dat de camera in het derde kwartaal van 2016 op de markt zou komen, maar tot op heden is de camera in nog geen velden of wegen te bekennen. Ongetwijfeld gaat daar spoedig verandering in komen. Over een prijs voor de buitencamera is tot op heden nog niets bekend.


€ 251,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 251,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 251,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.