Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Petnet SmartFeeder is de slimme gadget voor huisdieren

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2016, 11:12 CategorieAccessoires

Mocht je een huisdier hebben, dan zul je je ongetwijfeld weleens afvragen of je alles wel goed doet. Voeding is bijvoorbeeld erg belangrijk voor een hond of kat, alleen is het soms lastig uit te vogelen welk voer nou echt bij jouw huisdier past. Petnet is met zijn SmartFeeder met een oplossing gekomen. Het apparaat helpt je met het voeren van jouw viervoeter.

Wat kan de SmartFeeder van Petnet?

De SmartFeeder van Petnet is multifunctioneel en is bedoeld om honden en katten eten te geven. Met het apparaat en de bijbehorende app kun je de voeding van jouw huisdier via de smartphone bedienen. Ook krijg je door gebruik te maken van het voedingsapparaat en de app notificaties binnen zodra het etenstijd is. Daarnaast krijg je precies te zien welk voer het beste is voor jouw huisdier.

Met de SmartFeeder worden porties ook geheel gebaseerd op jouw huisdier. Het apparaat houdt rekening met de leeftijd van jouw hond of kat, zijn gewicht en hoe actief hij nog is. Je kunt overigens ook zelf invoeren wanneer SmartFeeder een maaltijd klaar moet zetten, bijvoorbeeld ’s avonds om 18.00 uur. Een andere handigheid, is dat het apparaat nieuwe voeding kan bestellen zodra de oude voorraad op is. Mits er natuurlijk een aangesloten retailer in de buurt bezorgt.

Prijs en beschikbaarheid

De SmartFeeder van Petnet wordt momenteel alleen in de Verenigde Staten verkocht. Het bedrijf sluit niet uit in de toekomst internationaal te gaan verkopen. Het slimme apparaat kost 149 dollar, omgerekend zo’n 134 euro. Een leuke bijkomstigheid is dat de SmartFeeder ook samenwerkt met Nest camera’s.


€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 209,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 114,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 124,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.