Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips en Huawei gaan Hue-verlichting met smart home-apparatuur verbinden

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2016, 12:16 CategorieVerlichting

Losse smart home-producten die het leven in huis kunnen vereenvoudigen zijn er inmiddels in overvloed, maar hoe laten we alles nu met elkaar communiceren? Er duiken steeds meer samenwerkingsverbanden op om dit mogelijk te maken. De meest recente samenwerking is die van Philips Lighting en Huawei.

Huawei is het bedrijf achter het Huawei OceanConnect Internet of Things (IoT) platform waarmee smart home-apparaten met elkaar in contact staan. Philips Lighting kennen we natuurlijk van de slimme Hue-verlichting. De bedrijven gaan een samenwerking aan om Hue compatibel te maken met andere smart home-apparaten.

Bedrijven die gebruikmaken van het Huawei OceanConnect Internet of Things (IoT) platform kunnen op die manier hun eindgebruikers de mogelijkheid bieden de Philips Hue-verlichting volledig te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld met de app van je slimme thermostaat de lichten bedienen of bij het afgaan van een alarm de lichten laten knipperen.

Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Home Systems bij Philips Lighting laat weten;

Verlichting is een van de top twee meest gewilde toepassingen voor Smart Home. Deze nieuwe samenwerking met Huawei brengt wereldleiders in IoT netwerken en Connected Lighting samen. Het opent de deur voor meer Smart Home samenwerkingen met Philips Hue en breidt het bereik van onze verlichting in de groeiende connected home markt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.