Philips Hue voorziet app van update voor nieuwe producten

22 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
Philips Hue Motion Sensor

Philips Hue heeft zijn app alvast van een update voorzien zodat men vlekkeloos aan de slag kan met onder andere de nieuwe bewegingssensor. Ook zijn er nieuwe afbeeldingen toegevoegd aan de bibliotheek.

Philips Hue lanceerde eind augustus een gloednieuwe bewegingssensor. Het assortiment wordt in november 2016 uitgebreid met de Philips Hue Motion Sensor. Om het apparaat optimaal te kunnen gebruiken, moest echter ook de applicatie aangepast worden. En niet alleen voor de bewegingssensor, ook voor de nieuwste lampen. Op woensdag heeft het bedrijf een update doorgevoerd voor zijn applicatie voor zowel iOS- als Android-apparaten.

Philips voorziet app van update

Philips heeft de update voor zowel Android als iOS online gezet onder versienummer 2.4.0. De app is vooral bedoeld voor liefhebbers die aan de slag gaan met het nieuwste aanbod van de fabrikant, maar ook gebruikers van oudere apparaten van Philips Hue hebben baat bij de nieuwe app. Zo zijn er onder andere zes nieuwe afbeeldingen toegevoegd aan de bibliotheek van Philips. Die kunnen gebruikt worden zodra je een nieuwe scène wilt creëren. Tot die nieuwe afbeeldingen behoren lichteffecten gebaseerd op een fel brandende zon en mistige landschappen.

Verder biedt de nieuwste versie van de applicatie van Philips ondersteuning aan voor de Philips Hue Motion Sensor en de nieuwe White Ambiance-lampen met GU10-fitting. Ook kunnen de Philips Hue white and color ambiance A19/A60 lampen rekenen op betere ondersteuning. Tenslotte is Philips aan de slag gegaan met een deel-probleem met HomeKit en zijn de nodige bugfixes opgelost.

Reacties (0)