Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips presenteert zijn nieuwe slimme tandenborstel

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2016, 13:33 CategorieAccessoires

Philips heeft de elektronicabeurs IFA gebruikt om meerdere nieuwe producten te presenteren. Een van de nieuwe producten die we voorbij hebben zien komen tijdens de presentatie, is een slimme tandenborstel. Nadat we Oral B al eens een slimme tandenborstel zagen aankondigen, is het nu dus de beurt aan Philips.

Philips presenteert Sonicare FlexCare Platinum Connected

Philips vindt het belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn na het poetsen van de tanden. De nieuwe tandenborstel van het bedrijf, de Sonicare FlexCare Platinum Connected, kan daar een handje bij helpen. De tandenborstel kan via Wi-Fi gekoppeld worden aan een smartphone. Vervolgens kun je de app gebruiken die bij de tandenborstel hoort. Zodra je vervolgens jouw tanden hebt gepoetst, kun je precies zien welke gebieden je hebt overgeslagen. Met dat inzicht kun je jouw poetstechniek vervolgens verbeteren.

Tandenborstel gaat samenwerken met Philips HealthSuite

Het is de bedoeling dat gebruikers met de tandenborstel ook gegevens kunnen uitwisselen aan hun tandarts. Zo kan hij of zij advies geven over de manier waarop de gebruiker het poetsen van zijn tanden kan verbeteren. Die gegevens kunnen uitgewisseld gaan worden via Philips HealthSuite. Wanneer en voor welke prijs de slimme tandenborstel op de markt komt, is tot op heden overigens nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.