Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Prijs voor Google Home vroegtijdig gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2016, 7:48 CategorieBediening

Google Home werd in mei al kort aangekondigd tijdens Google I/O, maar de officiële presentatie zal pas in oktober plaats gaan vinden. Desondanks is Android Police erin geslaagd om bronnen te spreken die meer weten over het apparaat. Zij hebben laten weten dat de prijs van het apparaat 129 dollar gaat bedragen.

Prijs Google Home gelekt

Google belegt op 4 oktober een persconferentie en daarin gaan we ongetwijfeld meer te horen krijgen over Google Home. De slimme speaker werd al kort geïntroduceerd. Volgende maand krijgen we het hele verhaal te horen en gaan we er zeer waarschijnlijk ook achter komen wat het apparaat moet gaan kosten. Android Police kwam daar door middel van een bron echter al eerder achter. Voor 129 dollar zal Google Home naar verluidt in de winkels gaan verschijnen.

Het medium heeft de betrouwbaarheid van zijn eigen bronnen op een schaal van tien ingeschat op een negen. Op 4 oktober gaan we erachter komen of de nieuwe speaker van Google inderdaad op de markt komt voor een bedrag van 129 dollar, omgerekend zo’n 115 euro. In een eerder stadium werd overigens al bekend dat we Google Home ook in Nederland in de schappen kunnen gaan verwachten. Nog voor het eind van het jaar wordt het apparaat in Nederland verwacht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.