Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sevenhugs wil slaapproblemen voorkomen met HugOne

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2016, 13:25 CategorieSlaapkamer

Sevenhugs wil met zijn OneHug ervoor gaan zorgen dat slaapproblemen verleden tijd worden. Het apparaat moet niet alleen ouders, maar ook kinderen gaan helpen om een gezonde nachtrust te krijgen. Door HugOne te linken aan een Android- of iOS-apparaat, kun je precies zien hoe jouw nachtrust is verlopen. aarnaast kan HugOne ook communiceren met andere slimme apparaten.

Wat kan HugOne van Sevenhugs?

Met zijn HugOne wil Sevenhugs jouw nachtrust gaan bijhouden en verbeteren. Een pakket van HugOne bestaat uit één centrale hub en vervolgens twee of vier minihugs. Op ieder bed kun je een minihug leggen. Vanaf dat moment zal het apparaat jouw nachtrust controleren en tips geven om de nachtrust te verbeteren. Daarbij heb je ’s nachts geen last van de gegevens die een minihug uitzendt. Zodra het apparaat merkt dat je in de buurt bent, stoppen de elektronische transmissies, terwijl de nachtrust wel gewoon gemeten wordt. Nadat je hebt geslapen, kun je via de bijbehorende app precies zien hoe jouw nacht en die van de rest van de gezinsleden is verlopen.

In de HugOne zit op zijn beurt een sensor verwerkt. Daarmee kan het apparaat je het advies geven om bijvoorbeeld je ramen te openen, omdat de luchtkwaliteit in huis niet helemaal goed meer is. Ook zou je HugOne kunnen verbinden met je slimme verlichting (bijvoorbeeld Philips Hue), waardoor de verlichting wordt aangepast om geleidelijk wakker te kunnen worden. Ook zou je hem kunnen verbinden met een slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest), zodat je ’s avonds altijd in jouw favoriete temperatuur terechtkomt. HugOne kan overigens ook advies geven met betrekking tot de ideale tijd om wakker te worden. Hij baseert zijn gegevens op jouw persoonlijke slaapcyclus.

Prijs en beschikbaarheid

De HugOne is samen met twee minihugs per direct te koop voor een bedrag van 179 euro. Liefhebbers die liever een pakket aanschaffen met vier minihugs, tellen 249 euro neer. Ook kun je extra minihugs los aanschaffen. Een HugOne kan er in totaal acht aansturen. Voor een losse minihug betaal je 39 euro.


€ 199,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.