Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme kaars LuDela kun je laten branden via smartphone

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 8:49 CategorieAccessoires

Dat alles in huis steeds slimmer wordt, bewijst LuDela maar weer. Nadat we afgelopen week al een persoonlijke motivator voorbij zagen komen en een slimme klok, is het nu de beurt aan een slimme kaars. De kaars is van afstand aan te zetten via een smartphone en de bijbehorende app en maakt gebruik van een echte vlam.

LuDela is slimme kaars

De makers van LuDela vonden dat het tijd werd om met een slimme kaars op de markt gekomen en zo geschiedde. Er werd een kaars ontwikkeld die via de bijbehorende app aan te sturen is en die gebruik maakt van een echte vlam. Mocht je daarbij meerdere kaarsen in je bezit hebben, dan kun je ze allemaal apart aansturen via de applicatie. Ook kun je in de app aangeven of er gebruik gemaakt moet worden van een timer. In de toekomst zou de kaars zelfs via een stem aangestuurd moeten gaan worden.

De kaars is overigens ook nog eens veiliger dan een normale kaars. Zodra een kind bijvoorbeeld tegen de tafel stoot waar de kaars staat te branden, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit. Op die manier moet voorkomen worden dat er ongelukken gebeuren. Ook krijg je een melding van de Bluetooth-kaars als jouw attentie nodig is en wordt er voor de app gebruikgemaakt van een kinderslot. De buitenkant van de kaars brandt overigens nooit op, omdat de makers gebruikmaken van een speciaal gedeelte dat kan branden. Daarvoor is gebruik gemaakt van een speciale wax.

Prijs en beschikbaarheid

De slimme kaars is vanaf nu te pre-orderen via de officiële website van LuDela. Voor een dergelijke kaars betaal je in de pre-orderfase een bedrag van 99 dollar, omgerekend zo’n 89 euro. Daarvoor krijg je dan de basis, een gekleurde buitenkant en het gedeelte dat dertig uur kan branden. De kaars wordt ook naar Nederland verzonden. Het is de bedoeling dat de kaarsen vanaf maart 2017 verzonden gaan worden.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.