Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dit slimme strijkijzer zal meer dan 1000 dollar gaan kosten

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2016, 12:39 CategorieHuishoudelijke apparaten

Een Zwitsers bedrijf wil een slim strijkijzer op de markt uitbrengen. De kosten: zo’n veertienhonderd dollar per stuk – maar dan krijg je ook wat. Dan krijg je een strijkijzer met een ingebouwd waterreservoir en een bluetooth-verbinding.

Laurastar Smart: slimme strijkijzer van 1400 dollar

Je hebt strijkijzers en je hebt strijkijzers, en dan heb je nog de Laurastar Smart. Dit slimme strijkijzer zal binnenkort verkrijgbaar zijn op de (internationale) markt en tenminste veertienhonderd dollar (of ongeveer 1250 euro) gaan kosten. Voor dat bedrag krijg je natuurlijk meer dan alleen een strijkijzer, zoals je mag verwachten. Je krijgt daar een strijkijzer met bluetooth-verbinding en een strijkplank met een ingebouwd waterreservoir voor terug. Ook worden de juiste filters meegeleverd, zodat je daar niet over hoeft na te denken.

Het slimme strijkijzer wordt ook geleverd met een app. Daar kun je niet alleen tutorials in vinden, maar ook real-time feedback over je strijkprestaties. Ook kun je er informatie over de Laurastar Smart in terugvinden, zoals het waterniveau en de hoeveelheid tijd die je hebt gespendeerd aan het strijken. Hoewel 1250 euro natuurlijk een hoop geld is, is dit niet het duurste product dat het bedrijf in de afgelopen 35 jaar heeft uitgebracht. Andere strijkijzers zijn meer dan twee keer zo duur. Dus dan valt die 1400 dollar nog best mee, eigenlijk…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.