Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme verlichting Nanoleaf Aurora nu te pre-orderen

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2016, 16:38 CategorieVerlichting

Nanoleaf is een partij die onze huizen wil gaan opfleuren met zijn eigen slimme verlichting. Op het moment van schrijven heeft het bedrijf al drie verschillende producten in zijn assortiment die een ideale versterking zijn voor een smart home. Daarvan is Aurora sinds kort te pre-orderen, werkt het bedrijf nog hard aan Smart Gem en is de Ivy Smart al enige tijd te koop.

Nanoleaf Aurora

Nanoleaf heeft sinds kort Aurora in zijn assortiment. Het gaat om lichtpanelen die je vanaf november in huis kunt hebben. Voor een bedrag van 200 dollar ben je de eigenaar van een starter kit en heb je negen panelen in huis. Om de panelen te kunnen installeren, moet je een vlakke ondergrond hebben. Vervolgens kun je ze verbinden met Wi-Fi. Hoe je de panelen indeelt, mag je helemaal zelf bepalen en ook kun je zelf bepalen welke kleuren de verlichting krijgt. Dat laatste is gewoon via de bijbehorende app in te stellen. Daarin kun je ook scenes maken. Mocht je over Siri Voice Control beschikken, dan kun je de lampen ook op die manier bedienen. In onderstaande video zie je hoe je de panelen zoal kunt gebruiken.

Nanoleaf Smart Gem en Ivy Smart

Binnenkort zal Nanoleaf met meer slimme verlichting op de markt komen en daartoe behoort ook de Smart Gem. De lamp kan van kleur veranderen en beschikt over een uniek design. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer die verlichting te koop komt en wat de prijs zal zijn. Eerder verscheen in al Nanoleaf Ivy. Een starter kit van Ivy kost 100 dollar. Daarvoor krijg je een hub en 2 lampen. Ook die verlichting is aan te sturen via onder andere iOS, Android en Amazon Alexa. In onderstaande video zie je hoe dat eraan toe gaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.