Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme wekker Beddi is van alle gemakken voorzien

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2016, 13:36 CategorieSlaapkamer

Nadat Witti in het verleden een succesvolle campagne is gestart op Kickstarter voor zijn slimme wekker Beddi, is het apparaat tegenwoordig over de hele wereld te verkrijgen. Het slimme apparaat is van alle gemakken voorzien. Niet alleen kun je jouw smartphone opladen met de slimme wekker, ook kan het apparaat samenwerken met andere slimme apparaten in je huis.

Wat kan de slimme wekker Beddi?

Een van de functies waarover Beddi beschikt, is dat hij verschillende apparaten in jouw huis kan aansturen. Zodra je jouw smartphone via Bluetooth hebt gekoppeld aan de slimme wekker, kun je de knoppen op de wekker gebruiken om jouw Nest thermostaat aan te sturen, je Philips Hue-lampen aan te zetten en zelfs om een afspeellijst op Spotify te starten. Een andere optie van Beddi, is dat je jouw smartphone in het apparaat kunt plaatsen en hem zelfs kunt opladen.

Ook ben je er met deze wekker zeker van dat je voortaan heerlijk in slaap valt zonder vervelende bijgeluiden. De White Noise Maker filtert het omgevingsgeluid namelijk. Zodra je weer gewekt moet worden, gebeurt dat met licht dat steeds iets helderder wordt en je eigen favoriete muziek. Mocht je daarbij ook nog eens beschikken over een slim stopcontact van WeMo, kan de wekker er ook gelijk voor zorgen dat jouw bakje koffie klaarstaat in de ochtend.

Prijs en beschikbaarheid

Tegenwoordig verstuurt Witti zijn alarmklokken over de hele wereld. Daarbij hebben liefhebbers de keuze uit een witte variant en een zwarte variant. De prijs van een slimme wekker bedraagt 100 dollar, omgerekend zo’n 89 euro, en is te bestellen via de officiële website van Witti.


€ 204,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.